CUB B.V.

VAN IDEE TOT WERKELIJKHEID

Bij CUB B.V. kunnen wij u tijdens het hele bouwproces ontzorgen, begeleiden en ervoor zorgen dat u  één aanspreekpunt heeft. Natuurlijk is het ook mogelijk om CUB BV voor de uitvoering van uw project in te zetten. CUB B.V. levert een professionele tijdsplanning en duidelijke communicatie. Wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Calculatie

CALCULATIE

Calculatie van uw bouwwerkzaamheden. Heeft u plannen om te gaan verbouwen, renoveren of u wilt gaan bouwen (nieuwbouw) en wilt u graag vooraf goed geïnformeerd zijn over welke kosten, risico’s en werkzaamheden dat dit met zich meebrengt, dan kunnen wij u hierover adviseren. Vraag vrijblijvend een eerste advies gesprek aan via info@cubbouw.nl. Ook bouwbedrijven kunnen bij ons terecht bij ondersteuning voor calculatie werkzaamheden.

UITVOERING

CUB B.V. kan u ook van dienst zijn bij de dagelijkse uitvoering van uw bouwproject. Hierbij ondersteunen wij u direct professioneel bij uw bouwwerkzaamheden, dit bieden wij aan voor zowel de particulier als de ondernemer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het goed coördineren (o.a. planning, afroep materialen etc. ) van de werkzaamheden en aansturing van het personeel op de bouw.

Uitvoering
Bouwbegeleiding

BOUWBEGELEIDING

Wij bieden eveneens bouwbegeleiding aan voor al uw projecten. Onder bouwbegeleiding verstaan wij het begeleiden van het totale plaatje; vanaf het ontwerp van uw bouwplannen tot aan het opleveren van uw bouwproject, inclusief nazorg. U als opdrachtgever heeft maar één aanspreekpunt, hetgeen zorgt voor een goede snelle communicatie en een korte lijnen tussen ons en u als klant. Onze taak is u te ontzorgen zodat u volop kunt genieten van uw eigen project!

Tekenwerk

CUB B.V. kan voor u kleinschalig tekenwerk verrichten. Dit kan u helpen bij de visualisering van uw ideeën of als onderlegger van de calculatie om meer helderheid te verschaffen.

Tekenwerk